Toteutunut reitti

Noniin, rouva kärsivällisempänä ja tietokone-osaavampana ihmisenä väkästeli kartan, jossa näkyy nyt koko ajettu reitti, kaikki 3273 km. Hurjaltahan se näyttää tollaisena kokonaisuutena, vaikka ei se siellä tien päällä niin hurjalta tuntunut. Siellä miettii vain sen päivän reittiä aina päivä kerrallaan – eikä se useimpina päivinä ollut paljoa sataa kilometriä enempää.

Sieltä kartan oikeasta yläkulmasta kun klikkaa sitä neliön kuvaa, niin kartta aukeaa uuteen välilehteen isompana ja sitä on helppo zoomailla lähemmäs ja kauemmas. Siitä voi tarkastella ihan tiekohtaisesti koko reitin.

Alkumatkan komea kirkko Kerimäellä.

Suunnilleen Oulu-Puolanka-Suomussalmi -akselin eteläpuolella kannattaa reittejä miettiessä vältellä kaikki pääväylät. Ne kun eivät välttämättä ole kovin leveitä ja samalla liikennemäärät ovat suuria ja raskasta liikennettä on suhteellisen paljon. Ja mitä enemmän rekkoja, sitä enemmän kaistapäisiä ohituksia. Toinen pyöräilijän kannalta ikävä piirre suomalaisessa liikennekäyttäytymisessä on liian läheltä täydellä vauhdilla ohittaminen. Itse pyrin jatkossa kiinnittämään entistä enemmän huomiota siihen, että väistän maanteillä pyöräilijät ja jalankulkijat reilusti toisen kaistan kautta – tai hiljennän tuntuvasti vauhtia ennen ohitusta. Pienemmillä teillä, missä liikennettä on vähän, sai ajella aika rauhassa. Samoin pohjoisessa oli paremmin tilaa ja rauhaa ajella, vaikka siellä kaikki menevätkin samaa tietä, vaihtoehtoja kun ei monesti ole.

Taukoja tien päällä.

Ehkä vasta viidentenä tai kuudentena ajopäivänä alkoi vakiintua sopiva rytmi, sellainen että taukoja tuli pidettyä sopivan säännöllisesti ja samalla tankattua evästä. Parin tunnin välein osoittautui hyväksi – ja vaikka olin suunnitellut näin jo lähtiessä, meni kuitenkin monta päivää ennen kuin sain pidettyä siitä kunnolla kiinni. Sitten homma lähtikin luistamaan ihan omalla painollaan. Hyvään tauko- ja evästysrytmiin kannattaa kiinnittää huomiota vaikka ihan kellon kanssa. Samoin kannattaa pysähtyä katselemaan ja kuvaamaan kaikki kiinnostava, mitä tien varrelle osuu!

Takavanteen korjausta. Muista varata mukaan työkaluja!

Yllättävän vähillä teknisillä vastoinkäymisillä selvisin. Yhtään rengasrikkoa ei tälle reissulle osunut. Oikeastaan ainoat ongelmat oli takavanteen pettäminen ennen Joensuuta ja eturattaan välitykset. Takavanne saatiin korjattua – siihen vaihdettiin tuhdimpaa tekoa olevat pinnat, ja eturattaan vaihdoin Rukalla pykälää pienempään ja välitykset parani sillä. Eturatashan vaivasi lähinnä toisena ajopäivänä, sille päivälle osui niin mäkistä maastoa, että polkeminen raskaan kuorman kanssa kävi ihan liian vaikeaksi ja hidasti matkan tekoa turhaan. Kouvola-Mäntyharju-Ristiina-Puumala pätkä olikin heittämällä reissun raskain (ehkä myös jatkuvan sateen takia) – syystä tai toisesta edes Jäämerentien mäkiset maastot ei tuntuneet lähimainkaan yhtä raskailta.

Pohjoisen maisemia.

Komeimmat maisemat löytyivät pohjoisesta – Jäämeri teki todella suuren vaikutuksen, samoin tunturi-Lappi. Suosittelen lämpimästi kaikille kynnelle kykeneville kotimaan matkailua pohjoiseen, jokainen joka sietää pientä vesisadetta saa varmasti paljon irti muutamankin päivän telttaretkestä pyörällä tai patikoiden. Maisemat on huikeita!

Järvi-Suomea alkusyksyn auringossa.

Heti perään täytyy lisätä, että Järvi-Suomi, mukaan luettuna Päijänne, on myös todella kaunis. Suurin osa suomalaisista asuu tunnin-parin automatkan päässä järvialueista ja myös sieltä löytyy kauniita kansallispuistoja ja hienoja retkikohteita.

Telttailua.

Kannattaa katsastaa esim Yhtä luontoa blogi, jossa retkeillään kansallispuistoja läpi. Lisää tietoa Suomen kansallispuistoista löytyy täältä ja retkeilystä täältä.

Jäämerellä.

Pohjois-Norja teki niin ison vaikutuksen, että sinne päin täytyy päästä uudestaan. Autoreissu Jäämeren rannikkoa pitkin Lofooteille on suunnitteilla jonnekin tuleville vuosille. Samoin Inari-järven itäpuolelle jäävä Vätsärin erämaa-alue täytyy ehdottomasti joskus käydä katsastamassa, siellä en nyt käynyt ollenkaan.

Pyöräreissukohteena itseä kiinnostaa Ahvenanmaan saaristo, onko teillä kokemuksia sieltä päin?

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: