Uusia tavoitteita!

Nyt kun kolmen tonnin reissusta on selvitty kunnialla kotiin, on aika asettaa uusia tavoitteita – ettei liikunta lörähdä pelkäksi sohvalla makoiluksi. Itse olen sen verran haaste ja tavoite suuntautunut ihminen, että ilman niitä ei kyllä tule lähdettyä liikkeellekään. Parasta jos tekemiseen saa mukaan vielä vähän kilpailua ainakin silloin tällöin. Tässä suhteessa me ihmiset ollaan kaikki erilaisia, toiset haluaa rauhassa meditoida lenkkipolulla ja kilpailla vain itsensä kanssa.

ratareisi3
Ratareisi. Kuva: Timo Kananoja

Ensi kesälle löysin jo Alastaron moottoriradalla järjestettävän Ratareisi-tapahtuman, jossa poljetaan 24 tuntia ja tavoitellaan tietenkin maksimikierroksia. Järjestäjät eivät vielä ole vahvistaneet, toteutuuko tapahtuma myös ensi kesänä, mutta toivottavasti!

Levi24 2015 Photo: Teemu Moisio, teemu.moisio@levi.fi
Levi24

Toinen mielenkiintoinen tapahtuma voisi olla Levi24 maastopyöräilykilpailu, jossa myöskin ideana on kerätä mahdollisimman paljon matkaa 24 tunnin aikana. Levi24:n voi osallistua myös joukkueina, joten laittakaapa viestiä, jos osallistuminen kiinnostaa ja laitetaan joukkue pystyyn!

dc3b6tshcm-2010_328
Helsinki City Marathon. Kuva: SUL

Päätin myös juosta elämäni ensimmäisen maratonin ensi keväänä ja ilmoittauduin Helsinki Spring Marathoniin, joka juostaan 22. huhtikuuta 2018. Joten talven aikana on luvassa juoksutreeniä. Raportoin edistymistä tänne, pysykää siis kuulolla. Kävin tänään aamulla testilenkillä kuulostelemassa fiiliksiä ja huvittavasti jalat on nyt enemmän maitohapoilla kuin kertaakaan pyöräreissun aikana.

total
Method Makia

Nyt kun painoa on pudonnut sopivasti ajattelin myös tasapainottaa kestävyys-painotteista tekemistä lihaskuntotreenillä. Tavoitteena on selkeästi lisätä lihasmassaa – edelleen siis vegaaniruokavaliolla. Koska asumme täällä ihan maalla ja Porvoon kuntosaleille on sellainen parikymmentä kilometriä matkaa, ostin käyttöoikeuden ohjattuun nettitreeniin, jota voi helposti tehdä kotona. Method Makia on valmiiksi suunniteltua ja ohjattua kehonpainotreeniä, jonka tekeminen onnistuu kotona ilman kuntosalilaitteita tai muita ihmeempiä härpäkkeitä. Vielä en ole ehtinyt tätä testaamaan, toivottavasti toimii.

Kaukon kuntoilukanavalla siis jatkossakin lähetyksiä, aiheina nyt siis ainakin juoksutreenit, kehonpainotreeni ja vegaani-ruokavalio.

IMG_1221
Testissä tällä viikolla: nyhtökaura. Muuten ruokaostokset painottuu aikalailla hedelmiin ja vihanneksiin. 

Millaisia treenitavoitteita teillä on? Oletko osallistunut maratonille? Laittakaa hyvät juoksutreenivinkit jakoon.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: