Päijänteen rannoilla – 27. ajopäivä

IMG_1160 (1)
Telttaleiri pakattuna ja valmiina lähtöön.

Moni on pahoitellut sateista ja kylmää kesää ja hyvien ilmojen puutetta aiemmin reissun aikana, mutta täytyy sanoa, että onpa vaan mukava lopetella urakkaa näin kauniissa säässä ja maisemissa! Olen tänään ajellut koko päivän Päijänteen rantaa Lahteen ja onhan täällä todella kaunista. Ihan huippufiilikset viiletellä menemään, vaikka ei nyt ihan t-paita -keli olekaan!

IMG_1163

Matkaa tuli tänään täyteen 3193 kilometriä. Huomenna on reissun viimeinen päivä, edessä on enää kotimatka Lahdesta Porvooseen, vajaa 100 km. Viimeiselle etapille on mahdollisesti luvassa seuraakin. Vähiin siis käy, ennen kuin loppuu. Laittelen lisää ja kattavampaa statistiikkaa reissun kulusta, kunhan pääsen kotiin ja saan koostettua datat.

IMG_1180
Äipän luona Lahdessa.

Tänä iltana majoitun äitini sohvalla ja huomenna pääsenkin jo omaan sänkyyn nukkumaan! Tässä yhteydessä muistuttelen vielä tuosta hyväntekeväisyys-puolesta: kuten kuvasta näkyy, äitinikin on parhaillaan syöpähoidoissa. Tämä on sairaus, joka koskettaa meitä kaikkia. Jos tuntuu siltä, niin lahjoittaa voi itse valitsemansa summan täällä: http://oma.syopasaatio.fi/oma-kerays/5-6492 Kiitos samalla kaikille lahjoittajille!!

Nauttikaa maisemista!

IMG_1173 (1)
Huikaisevan sinistä.

IMG_1171 (1)IMG_1172

IMG_1164 (1)
Minä ja pyörä.
IMG_1166 (1)
Vähän isompi kivinavetta.

IMG_1161

IMG_1176 (1)
Vesi on kirkasta.

IMG_1175 (1)IMG_1174 (1)

IMG_1179 (1)
Vääksyn kanavan porteilla.
IMG_1178 (1)
Vääksyn kanava.
IMG_1177
Laiho hehkuu auringossa.

IMG_1165 (1)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: