Kuopiosta Pieksämäelle – 25. ajopäivä

Aamu Kuopiossa valkeni jälleen ihan eri merkeissä kuin edellinen ilta oli pimentynyt. Sade oli yön aikana loppunut, tuuli täysin tyyntynyt ja aurinko kuulsi pilvien takaa lupaillen kirkastuvaa ilmaa. Katselin vielä aamulla sääennusteita ja päätin, että loppumatka mennään teltalla – sen käyttö kun on harmillisesti jäänyt vähäiseksi. Pari telttayötä tähän vielä ehtii ottaa ennen kuin olen kotona 🙂

IMG_1112IMG_1121IMG_1114IMG_1116

IMG_1111
Tyyntä ja rauhallista aamupäivän ensimmäisellä tauolla.

Suunta oli kohti Pieksämäkeä ja ajelin taas ihan rauhakseltaan, ilman kiirettä. Taukoja pidin reilusti ja aina parin tunnin välein. Matkaa päivälle kertyi kilometreissä taas se noin satakunta. Noin 10 km Pieksämäeltä eteenpäin löysin sopivan leiripaikan ja sitten ei muuta kuin teltan pystytykseen.

IMG_1125IMG_1123IMG_1124

Scandinavian Outdoor Storen sponsoroima untuvamakuupussi on lämmin, mutta itse kaipaisin sen kaveriksi vielä jotain lisälämmikettä. Sellainen makuupussin sisään sujautettava lakanapussi onkin hankintalistalla.

IMG_1131
Näin komeaa auringonlaskua pääsin todistamaan.

IMG_1126IMG_1130

IMG_1135
Tänään myös aamu oli komea.

IMG_1136IMG_1137

IMG_1138
Aamupuurohommissa.

Katselin vielä illalla karttaa ja pidin riettipalaveria rouvan kanssa puhelimessa. Päätin vielä muuttaa huomista reittiä niin, että ajan Joutsaan ja siitä koukkaan Luhangalle Päijänteen rantaan ja rantaa pitkin etelään eli Sysmän ja Asikkalan kautta Lahteen – koska maisemareitti. Luvassa on niin nättiä keliä, että ajattelin optimoida oman ajokokemuksen ja nauttia maisemista!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: