Kuopiossa – 24. ajopäivä

Tämä päivä meni taas taistellessa tuulessa ja sateessa. Rovaniemeltä lahjaksi saadut neopreenihanskat osoittivat toimivuutensa, ne kun pitävät kädet lämpöisinä myös ihan litimärkinä.

IMG_1098

Tälläisinä sadepäivinä korostuu hyvän taukopaikan merkitys. Onnistuin löytämään yhdelle tauolle suojaksi hyvän bussipysäkki-katoksen, joka poikkeuksellisen syvänä tarjosi hyvin sateen suojaa. Norjan puolella tän tyylisiä isoja ja suojaisia bussipysäkkikatoksia oli enemmän ja säännöllisin välein (muutaman kymmenen kilometrin välimatkoin) myös huussillisia levähdyspaikkoja. Harmi, että Suomessa ei.

Kuopiossa oli illalla aikaa selailla nettiä ja löysinkin sieltä tiedon, että kulunut kesä on kylmin 30 vuoteen. Poikkeuksellisesti lämpötilat ovat olleet keskiarvoja alempana yhtäjaksoisesti huhtikuusta elokuun loppuun (duh) – mutta syyskuuksi näyttäisi olevan luvassa aurinkoista ja lämmintä ilmaa, koska Venäjälle on parkkeerannut korkeapaine. Että pitikin sattua. Toisaalta sen tässä on oppinut, että ei kannata paljon säästä stressata, tälläinen pitempi reissu jää äkkiä tekemättä, jos yrittää optimoida ilmoja. Eli ei muuta kuin tien päälle vaan, ilmathan on lähinnä pukeutumiskysymys.

IMG_1104
Sateista ja tuulista. Maisemat näyttää valokuvissa melkein mustavalkoisilta.

IMG_1106IMG_1105IMG_1101IMG_1103

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: