Kajaanissa – 22. ajopäivä

Melkoisessa vastatuulessa poljin tänään Puolangalta Kajaaniin. Maasto on täällä mäkistä ja välillä tuntui ettei alamäessäkään meinannut päästä mihinkään edes polkemalla. Ajoaika oli silti vain vähän reilu 5 tuntia. Ehdin hyvin sateen alta pois, niinkuin eilen illalla suunnittelin. Tästä linkistä voi katsella ajodataa tarkemmin.

IMG_2989
Aurinko nousee Puolanka-järvellä.
IMG_2990
Valmiina lähtöön.
IMG_2992
Maisemassa on jo syksyiset värit.
IMG_2993
Vanhanajan heinäseipäät.

Laskin että matkaa on nyt tähän mennessä tullut taitettua jo 2654 km. Kotiin taitaa olla vielä jotain 600 ja 700 km väliltä.

Olin sen verran hyvissä ajoin perillä, että ehdin jopa elokuviin! Kävin katsomassa Napapiirin sankarit 3:n – hyvää vaihtelua omille puujalkavitseilleni, joilla huvitan itseäni tien päällä (tähän tyyliin: Kenesjärvi – no kenes järvi se sitten on…).

Huomiseksi on taas luvattu kaatosadetta sekä tänne että tästä eteenpäin, joten vaikuttaa siltä, että luvassa on pyöränhuoltopäivä ja matka jatkuu vasta torstaina kohti Pohjois-Savoa ja Rautavaaraa. Yöpaikan tarjoaa tällä kertaa Kajaanin Sokos-hotelli ja kiitän jo etukäteen vieraanvaraisuudesta!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: