Lepopäivä Rovaniemellä

Eilen vietin välipäivää Rovaniemellä nähtävyyksiä katsellen, oppaana Camilla ja tyttärensä Telma. Kuljimme ensin Harjulammen ohi, joka sattui olemaan ihan tyyni ja sain kivat kuvat harmaasta päivästä huolimatta.

IMG_2921

IMG_2920

IMG_2922

IMG_2919

Sitten piti – tietenkin – käydä ihmettelemässä Santa Park ja pääsin valokuvaan itsensä Joulupukin kanssa! Melkoinen turistipyydyshän tuo on, eihän siitä mihinkään pääse, mutta kai niitäkin täällä tarvitaan. Kovasti suosittu paikka, että ei kait siinä.

IMG_2929
Joulupukinmaan portti.

IMG_2930

IMG_2932

IMG_2933
Camilla ja napapiiri.
IMG_2931
Napapiirillä ollaan.
IMG_2928
Partaveikot peukut pystyssä.

Itseä Rovaniemellä miellytti eniten komeat maisemat, joita kävin illalla ihailemassa paikkakunnalle muuttaneen vanhan kaverini kanssa. Joka paikkaan ei päästy (eli viitsitty mennä) koska jälleen satoi vettä, sitähän tässä viime päivinä on riittänyt. Mutta kävimme Santavaarassa Kuninkaanlaavulla ja sieltä oli kyllä hienot näkymät.

IMG_2942
Kuninkaanlaavu.
IMG_2939
Maisemaa Santavaaralta.

Täytyy vielä erikseen laittaa kiitokset ja terveiset paikalliselle Annahoivaa.fi liikkeelle, joka ilmoitti että saisin käydä valitsemassa mieleiseni lämpimämmät hanskat turhan helposti kastuvien ajohanskojen tilalle!

Sieltä löytyikin valikoimaa Sealskinz-tuotteita ja valitsin neopreenia sisältävät hanskat seuraavia sadekelejä varten. Ostin vielä toisetkin hanskat ja ekstra-polvenlämmittimet – olen selvästi varautunut reissuun turhan kesäisillä kamppeilla, mutta nyt on sekin virhe korjattu.

IMG_2944
Näillä toivottavasti pärjään kotiin asti 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: