Rukalla välipäivää viettämässä

Laskin kilometrit vielä ajan kanssa uusiksi, ja niitähän on tullutkin jo karvan verran yli 1000 tähän mennessä. Menomatka on nyt jo yli puolen välin, Jäämeren rantaan Pykeijaan (eli Bugoynes) on matkaa noin 680 km!

Tänään on ollut pyykki- ja lepopäivä täällä Rukalla. Kuten eilen mainitsin, Ruka Ski-Inn lähti ystävällisesti tukemaan reissua ja tarjosi matkamiehelle yösijan viikonlopuksi veloituksetta. Tänään sain siis reissun ”aromit” pestyä vaatteista – kämppä haisi aamulla lähinnä jääkiekkohallin pukkarille, eli tuli ihan tarpeeseen. Paikalta löytyi myös urheiluhieroja, joka vähän möyhensi lihaksia. Pizzaa lounaaksi (täällä Kotipizza tarjoili myös kasvistäytteitä!) ja lopun päivää käytinkin maisemien ihasteluun: kävin Ruka-tunturin huipulla ottamassa vähän kuvia ja tulin kelkkarataa takaisin alas! En malta odottaa että pääsen varsinaiseen Lappiin ja Inarin tienoille. Voin kyllä lämpimästi suositella tätäkin maan kolkkaa kesäkohteeksi ja kotimaan matkailua muutenkin!

IMG_1182
Porot rouskuttaa.
IMG_1181
Tästä sitten kelkalla alas.
IMG_1185
Hissillä perille.
IMG_1184
Ruka.
IMG_1183
Kyllä vaan on komeat maisemat!

Huomiseksi odotellaan etelän ukkosia tänne, tarkoituksena on huoltaa pyörää. Kotoa tulleessa täydennyspaketissa oli mukana pienempi ratas eteen, sen meinasin vaihtaa tuon nykyisen tilalle. Sitten onkin pyörä pyykkivuorossa, se kaipaa jo vähän perusteellisempaa putsausta. Erityisesti ketjut pitää huoltaa, ettei sinne turhaan ala kertyä hiekkaa joka sitten syö rattaat.

Laitetaan tähän loppuun vielä tälläiset poro-terveiset!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: