Lähde lahjoittajaksi!

Sadepäivä ei mennyt hukkaan. Tänään on saatu aikaan kaksi tärkeää asiaa:

  1. Lahjoitus-sivu, jonka kautta lahjoituksen tekeminen on nyt super helppoa
  2. Paremmin organisoidut pyörälaukut, joissa tavarat toivottavasti nyt pysyvät järjestyksessä ja löydän kaiken tarvittavan

Olen jo aiemmin kirjoittanut retken hyväntekeväisyys-puolesta (täällä ja täällä). Tavoitteena on siis saada kasaan merkittävä määrä rahaa syövästä toipuvien kuntoutukseen ja tukemiseen.

Haastan mukaan suomalaisia yrityksiä ja yrittäjiä omalla panoksellani, mutta tietenkin kaikki lahjoitukset ovat tervetulleita. Jotta homma olisi helppoa, perustimme YouCaring.com -palveluun lahjoitussivun, jota kautta lahjoittaminen sujuu helposti, varmasti turvallisesti ja läpinäkyvästi: kasaan saatua pottia voivat kaikki seurata.

Retken jälkeen rahat löytävät perille apua tarvitseville Brother Christmasin kautta.

Tästä linkistä pääset lahjoitus-sivulle, käykääpä kurkkaamassa!

Iltalehti04082017
Paikallinen mies pääsi valtakunnan mediaan.

Tämän päivän toinen saavutus hyödyttää oikeastaan vain minua, mutta retken miellyttävyyden kannalta sillä on kuitenkin isohko rooli. Sain nimittäin aikani tavaroita velipojan kanssa pyöriteltyäni sumplittua paremman pakkausjärjestyksen kaikelle.

Vesisadekaaos-päivä osoitti, että huonosti mietitty systeemi on hyvin vikaherkkä – kastelin turhaan tavaroita ja vaatteita kun jouduin sullomaan märkiä sadevehkeitä laukkuihin, eikä jatkuva kaatosade juuri auttanut asiaa.

Uskoisin, että nyt järjestys on parempi ja vähemmän altis tuon kaltaisille vahingoille. Vielähän täällä mökillä on ollut mukava, kun sai kaikki vaatteet pestyä ja kuiviksi, mutta teltassa yöpyessä ei tee mieli kastella yhtään mitään ylimääräistä.

IMG_1009

Ehdin lisäksi harjoitella reittien tallentamista Garminin Edgeen, ei mikään pieni saavutus meikäläiselle. Tietokoneet ja kännykät ei ole oikein ominta aluetta, enempi olen sirkkeli- ja vatupassimiehiä. Harjoitus kuulemma tekee mestarin, joten saattaa olla, että siihen mennessä kun pääsen kotiin hallitsen myös pyöräilytietokoneen käytön 🙂

Pyöräkin on nyt puhdas, joten huomenna on hyvä jatkaa matkaa. Toivottavasti pahimmat sateet ovat siiheksi ohi!

2 thoughts on “Lähde lahjoittajaksi!

Add yours

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: