Mitä lähtee mukaan 3000 km reissuun?

Ajattelin laittaa vielä erikseen jakoon tälläisen kokonaislistauksen kaikesta, mitä meinasin ottaa mukaan. Kuvien kanssa, tietenkin. Tuossa aiemmin päivittelin jo tavaran määrää, mutta tässä siis kaikki aarteet lähikuvissa ja nätissä järjestyksessä:

IMG_1790
Juomapullot 4×0,75 l ja 1 0,5 l, sisäkumi x3, Muck-offin C3 ceramic lube, yleistyökalu, suulake ja täyttöpatruuna rengasrikkoa varten, pumppu, 2x renkaan täyttöpatruunat, 3x ketjuvaraosia, 3xpikapaikkoja, varaketju, paikkasarja, vähän isompia pikapaikkoja.
IMG_1747
Nemo ultra light teltta, DD Underblanket, makuupussi, DD Frontline riippumatto, makuualusta, tarppi, retkityyny.
IMG_1784
Keittimen kaasuja, 2 pientä ja 1 iso, Jetboil-keitin, aterinsetti (sis. kupin, kulhon, lautasen, leikkuulaudan ja sporkin), Trangian 2 kulhoa ja paistinpannu, sytkäri, tikut, puukko, tiskiallas, tiskaussieni.
IMG_1796
Aluspipo, lämpimät ajohanskat, kengät, 2x ajohousut, 2x sukat, kypärä, irtohihat ja lahkeet, 2x ajopaidat, ajolasit, softshell takki, tuuliliivi, ajohanskat, sadetakki ja housut, kypärän sadehuppu ja kenkien sadesuojat.
IMG_1792
Välipäiviä varten Cragghoppers katkolahjehousut, sukat, Särmä merinovillainen t-paita, uimashortsit, 2x alushousut, pipo, hyttyshattu, lippis, kevytuntuvatakki, Särmä merinovillainen kerrasto unipuvuksi, Särmä merinovillainen paita pitkillä hihoilla ja korkealla kauluksella, merinovillainen tuubihuivi.
IMG_1787
Roskapusseja, Floridral (nesteytykseen, tätä menee yksi annos vesipulloon päivässä), kyypakkaus, ensiapulaukku, Skin repair gel eli peppugeeli mahdollisia hiertymiä varten, pihkavoide haavoihin ja hyönteisen pistoihin, hyttyskarkote-terva-mönjä, kynsileikkurit, laastaria, Chamois cream eli suojavoide pepulle, buranaa, eko-dödö, hammastikkuja, sappisaippua, eko-shampoo, pesusieni ja hammasharja.
IMG_1783
Varavirtapankki ja laturi, kännykkä ja laturi, Garmin Edge ja sykevyö, Steripen vedenpuhdistin, GoPro kamera, GoPro kuvausvarsi, GoPron laturi ja 2x akut, GoPro pyöräkiinnike, 2x muistikortti, otsalamppu, monipaikkainen USB-laturi, paristoja, vara-akku otsalamppuun, laturijohtoja.

Kaikki ruoka puuttuu kuvista. Jotenkin nämä ja ne ruuat pitäis sitten saada mahtumaan neljään siistiin pakettiin.

One thought on “Mitä lähtee mukaan 3000 km reissuun?

Add yours

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: