Puhdistamon avustuspaketti ja riippumaton testiripustus

Puhdistamo lähti tukemaan reissua avokätisellä avustuspaketilla, joka saapui eilen. Paketissa tuli reilu satsi Puhdistamon omia energiapatukoita, suklaata (vegaaneille soveltuvaa suklaata ei olekaan muuten ihmeemmin tarjolla, Fazerille selvä tuotekehityksen paikka, terveisin Sinisen suuri ystävä) ja valmiita smoothie-sekoituksia, joista valmistuu juotavaa pelkän vedenkin kanssa.

IMG_0775

Vain paria patukkaa ehdin eilen makutestaamaan, eikä kummassakaan ollut moitittavaa. Jopa minusta epäilyttävän eksoottinen chili-lime osoittautui raikkaan makuiseksi. Peukut pystyyn, nämä ovat erinomainen lisä reissumuonitukseen, helppo ja nopea vetäistä huiviin!

Lisää reissun muonituksesta huomenna.

Syy, miksi en ehtinyt tekemään enempiä makutestejä oli se, että sain eilen myös Mökkimiehestä riippumaton ja tykötarpeet, eli tarpin ja alustan. Niitähän piti heti päästä ihmettelemään ja suoritin koeripustuksen puuliiterin taakse. Operaatio oli vähän mutkikkaampi kuin osasin odottaa, ja siinä tarvittiin ylimääräistä narua, pari kiipeilyremmiä ja karbiinihakaa. Lopulta sain kuitenkin ripustuksen mieleiseeni järjestykseen – tarpeeksi helppo irrottaa ja kiinnittää, ja tarpeeksi helppo virittää taas uuteen paikkaan. Pelkän riippumaton omilla naruilla hommasta ei meinannut tulla mitään.

Katselin sitten puoleen yöhön asti youtubesta hammock-videoita ja etsin lisää vinkkejä 🙂

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: