Videofiilistelyä

Mä olen parilla lenkillä päässyt nyt testailemaan ton GoPron toimintaa ja yhteispeliä puhelimen kanssa. Pari päivää sitten kävin ihan vain kuvaamista varten ajelemassa Porvoon keskustassa. Toi mun GoPro ei ole enää uuden uusi, eikä kuvanlaatu ole ihan terävintä huippua, mutta onhan Porvoo kaunis pikkukaupunki. Eli kesäinen mainos jokirannalle, olkaa hyvä.

Kamerahan on lähdössä reissuun mukaan ja toiveena on saada joka päivä aikaiseksi lyhyt video niin että reissua olisi mahdollisimman viihdyttävä seurata siellä ruutujen ääressä. Joka ilta on muutenkin tarkoitus kerrata päivän etappi ja fiilikset. Jännä nähdä, miten reittisuunnitelma toimii ja millaista ilmaa missäkin päin Suomea pitelee.

Eilen pääsin testaamaan myös Garminin ajodatan animointia Relive-äpillä. Se tuottaa hauskan videon ajetusta reitistä ja poimii mukaan automaattisesti reitin varrella otetut kuvat, jos paikkatunnisteet on paikallaan. Tämmösiä meinasin askarrella päivittäin, näistä tulee itsellekin hauskaa katsottavaa sitten jälkeenpäin! Luuri joutui kyllä todella pitkään raksuttelemaan videoo, että ihan hirveän nopeaa hommaa toi ei ollut.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: