GoPro-kameran testausta

Kaivoin eilen esiin vanhan GoPro-kameran, joka tuli hankittua varmaan kolme vuotta sitten dronen kanssa. Kiltisti se heräsi henkiin pitkällisen säilytyksen jäljiltä. Kamera lähtee tietenkin matkalle mukaan, saa sitten valokuvien lisäksi komeaa ajovideoo myös 🙂

Vaihdoin hiljattain puhelimen uudempaan malliin ja onnistuin löytämään ja käyttöönottamaan uuteen Samsungiin GoPron Capture-aplikaation, jonka avulla kameran hallinta onnistuu suoraan puhelimella, samoin videoiden kevyt editointi. Mikä siis ei ole vähäinen saavutus meikäläiselle, noi tietokoneet kun ei yleisesti ottaen ole ollenkaan mun juttu (vaan enempi ne kirveet, vatupassit ja naulapyssyt). Mutta tää oli siis helppoa kuin heinänteko, joten jonkunlainen luotto on nyt siihen, että kameran käyttö onnistuu myös tien päällä.

Tässä muutama testipätkä eiliseltä illalta ihan tästä kotinurkilta – lisää on luvassa, joten stay tuned!

2 thoughts on “GoPro-kameran testausta

Add yours

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: