Reittisuunnittelua vol.2

Lopultakin sain aikaiseksi istua alas ja tarkentaa tota reittisuunnitelmaa. Koko iltahan siinä meni, heittämällä. Googlemapsissä on sellainen rajoite, että yhteen karttaan saa luotua vain 10 etappia, joten retki piti jakaa kolmeen eri karttaan. Nyt reittiä on kuitenkin helppo tarkastella kokonaisuutena ja jokaisen etapin näkee samalla myös. Tarkoituksena on pysyä pois suurimmilta teiltä, osittain liikenteen takia ja osittain siksi, että pienemmillä ja hiljaisemmilla teillä on usein paremmat maisemat.

Rouva vielä jelppasi ja teki retkelle oman kalenterin. Ajopäiviä kertyisi tällä suunnitelmalla 22. Mä olen varannut koko elokuun retkeä varten, joten siellä on vielä hyvin tilaa lepopäiville ja yllätyksille. Ja lähtöhän on siis 1.8. tiistaina.

Katsotaanpa sitten tarkemmin sitä reittisuunnitelmaa:

Ensimmäiset kymmenen ajopäivää. Lähtö tiistaina 1. elokuuta Porvoosta, meinasin fillaroida Iittiin veljeni luo. Kevyt aloitus, 90 km. Seuraava etappi rouvan perheen mökille Puumalaan, tähän päälle mahdollinen välipäivä. Kolmantena ajopäivänä Kerimäelle, koska kyllähän kirvesmiehen pitää käydä ihmettelemässä maailman suurin puukirkko. Kerimäeltä kohti Joensuuta, Joensuusta sitten seuraavat päivät ihan itärajaa hipoen Kuhmon ja Hossan kautta Rukalle. Rukalta matka jatkuu Sodankylän kautta kohti Inaria, Tankavaaraan on suunnitteilla tämän kartan viimeinen pysähdys.

Tälle pätkälle ei suunniteltu kuin pari pidempää ajopäivää, Joensuu-Hossa välille. Toisaalta olisi tarkoitus jaksaa polkea melkeinpä joka päivä. Saa nähdä kuinka onnistuu. Kilometrejä näille ekoille 10 päivälle kertyy yhteensä 1331.

Tankavaarasta matka jatkuu Inariin. Sittenpä ei olekaan niin montaa tietä valittavaksi. Ajatuksena tehdä Inarista lenkki: Ensin Utsjoen kautta Nuorgamiin, siitä Norjan puolelle ja Varangi-vuonon rantaa Kirkkoniemeen. Että tulee sitten se Jäämerikin nähtyä. Kirkkoniemessä treffit kannustusjoukkojen kanssa ja pari välipäivää maisemia ihastellessa. Tekee mieli käydä katsastamassa Norjan ja Venäjän rajajoki Grense Jakobselv, joka jäi Halttusen Jaskalta käymättä.

Kirkkoniemestä lähden paluumatkalle kohti Inaria Näätämön ja Sevettijärven kautta. Sitten on se reitin pohjoisin lenkki täynnä. En halua ajaa takaisin kotiin samaa reittiä kuin tulin, joten Inarista meinaan jatkaa kotimatkaa läntisempää reittiä – Pokan ja Kittilän kautta Rovaniemelle. Siellä on kutsu käydä morottamassa kaveria. Siitä sitten pidempiä ajopäiviä Pudasjärven ja Kajaanin kautta Kuopioon – mutta tämähän on pelkkää alamäkeä…

Tällä suunnitelmalla Tankavaarasta Kuopioon kertyy yhteensä 1526 km.

Kolmanteen karttaan jäi vain kaksi viimeistä ajopäivää. Kuopiosta Pieksämäen ja Joutsan kautta Hartolaan, ja Hartolasta kotiin. 369 km.

Yhteensä koko retkelle tulee mittaa 3226 km. Onhan niitä siinä poljettaviksi. Mielenkiinnolla odotan, millainen sää sattuu elokuulle – ties vaikka se kesä sitten lopulta alkais? Halttusen Jaskan Fillaripäiväkirjasta poimin myös sellaisen hyvän vinkin, että hieroja kannattaa olla varattuna heti kotiin palattua. Täytyy muistaa buukata sekin ennen reissuun lähtöä…

Onko hyviä vinkkejä matkan varrelle – hyvistä telttapaikoista, ruokapaikoista, muusta nähtävästä? Laittakaa vinkkejä kommentteihin!

2 thoughts on “Reittisuunnittelua vol.2

Add yours

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: