Matkakuumetta

Työnteosta ei meinaa tulla kohta mitään, kun tekis vaan mieli päästä tien päälle. Levin laskettelukeskusta lukuunottamatta en ole ollut Lapissa enkä Jäämerta nähnyt. Tuleepahan nekin ihmeet todennettua omin silmin. Sen olen lenkeillä huomannut, että ihan toisenlaiselta näyttää maisema pyörän päältä kuin autosta tai moottoripyörällä. On enemmän aikaa katsella ja onhan siinä se lihastyö mukana. Sitä on enemmän maisemassa sisällä, eikä niinkään katsele kun se vilistää ohi auton ikkunasta.

Haeskelin netistä vähän (lisä)innoitusta – ikään kuin se olisi tarpeen. Kiitos Jäämeri-kuvien lainasta kirjailija Pirkko Soiniselle ja hänen miehelleen valokuvaaja Mikael Soiniselle. Näihin maisemiin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: