Hyväntekeväisyyttä

Fillarireissun avulla on tosiaan tarkoitus kerätä varoja hyväntekeväisyyteen. Kumppanina toimii Brother Christmas, jonka toiminta on sopivan mutkatonta minun makuuni. Suoran toiminnan miehiä ollaan molemmat. Meinattiin nostaa esiin sellaista vähemmän keskustelussa ollutta aihetta kuin syöpätoipilaiden kuntoutus. Paljon on esillä syöpähoidot, mutta monet parantuneet jäävät ihan yksin kun saavat terveen paperit käteen. Silloin voi olla niin sanotusti tyhjän päällä – koko elämä on keskittynyt on parantumiseen ja yhtäkkiä onkin ihan suuntaa vailla kun tavoite on saavutettu. Hoidot ovat rankkoja ja voivat vielä pitkän ajan jälkeen haitata elämää. Siskon tyttö on rajujen hoitojen jälkeen pyörätuolissa kun jalan hermot ovat vaurioituneet. Varmasti sinäkin tunnet jonkun vastaavassa tilanteessa. Jos tiedät firman tai yrittäjän, joka haluaa olla mukana tukemassa näitä ihmisiä, niin kommentteihin voi ilmiantaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: